Priser pr. d. 1.3.2020:

Klinikkonsultation incl. NES analyse:
En konsultation tager op til 1,5 time. Du vil herefter modtage din journal pr. mail med konklusion og det aftalte biomedicinske program.
975,- pr. gang + remedier.

Konsultation over telefon/Skype incl. håranalyse med RTS:
En konsultation tager 45 minutter med at samtale både før og igen efter test. En RTS test på hår, tager ca. 2 – 3 timer at udføre, incl.  journal- og programskrivning, som du modtager pr. mail inden anden, opfølgende samtale efter test.
1650,- pr. gang + remedier.

Konsultation baseret på samtale over telefon/Skype, uden test:
Op til 30 minutter koster 395,- + remedier.
Op til 60 minutter koster 550,- + remedier.

Supervision til behandlere:
Pr. påbegyndte halve time koster 450,-

Hjemmebesøg:
Hjemmebesøg, kan i særlige tilfælde aftales. Her vil timeprisen pr. påbegyndt time, være 500,- fra jeg kører hjemmefra, til jeg er hjemme igen.
Dette kan eksempelvis være gældende, hvis der er ordineret hjemmebehandling fra speciallæge Jesper Mehlsen eller lægerne ved Ortomolekylærinstituttet i Lyngby.

Workshops og undervisning:
Malene er en garvet og underholdende underviser og er vant til at håndtere grupper fra 3 til 200 deltagere på alt fra nybegynder-niveau til mere erfarne grupper.

Ønsker du en workshop eller foredrag om SØVN, FERMENTERING eller DET NATURLIGE HJEMMEAPOTEK, så kontakt mig endelig for et tilbud.

Bestilling af remedier:
Jeg hjælper dig meget gerne med at sende de remedier du skal bruge, for at kunne gennemføre din behandling. På den måde, ved både du og jeg, at du får de helt rigtige remedier til din behandling.
Du er altid velkommen til at genbestille pr. mail.

Jeg bestræber mig på at holde gennemsnitlige priser og gør mig umage med at finde de reneste og bedste remedier til dig. Jeg betaler dog både told, moms og forsendelse på remedier udenfor EU, hvilket jeg selvfølgelig er nødt til at lægge på mine priser.
Har jeg ikke selv remediet på lager, kan jeg hjælpe dig med at finde det rigtige til dig.

Forsendelse er gratis for indkøb over 1000,-   Priserne er lig med GLS eller Post Nords priser. Du bestemmer selv om du vil have din forsendelse sendt med GLS, Quick eller almindelig postgang.

Regningen som medsendes, bedes betalt indenfor 7 dage.

Ikke betalte regninger vil uden undtagelse blive sendt til inkasso.

Du kan altid bestille over mail: malenerossil@gmail.com Du bedes blot skrive hvad du skal bruge, samt din adresse.

Kontakt oplysninger:
malenerossil@gmail.com
Rispebjergvejen 4a, Poulsker. 3730 Neksø på Bornholm.
Skype navn: malenerossil