Bestilling af remedier:
Jeg hjælper dig meget gerne med at skaffe og sende de remedier du skal bruge, for at kunne gennemføre din behandling. På den måde, ved både du og jeg, at du får de helt rigtige remedier til din behandling. Det kan være en jungle at navigere i udbuddet af remedier og svært at vurdere hvad der er godt og virkningsfuldt og hvad der ikke er og ikke mindst hvad der interagerer positivt eller negativt på andre midler, kost mm. Det gør jeg mit allerbedste for at holde mig opdateret på.

Du er altid velkommen til at genbestille pr. mail og i samme ombæring, stille relevante spørgsmål herom, som jeg vil gøre mit bedste, for at svare på. Du er IKKE besværlig:)

Eget ansvar: Du er til enhver tid selv ansvarlig for, hvilke remedier du tager og hvordan, samt observere hvordan du reagerer på disse. Tillige er det vigtigt, at du oplyser mig om relevante sammenhænge, så jeg kan hjælpe dig bedst muligt.
Jeg vejleder dig det bedste jeg ved, men hvad og hvordan du indtager dine remedier er i sidste instans dit eget ansvar, og tillige at sikre dig, at oplyse mig og din læge om hvad du tager, så der kan tages forbehold for interaktioner mellem naturlægemidler og lægemidler.

Priser: Jeg bestræber mig på at holde gennemsnitlige priser og gør mig umage med at finde de reneste og bedste remedier til dig. Jeg betaler både told, moms og forsendelse på remedier udenfor EU, hvilket jeg selvfølgelig er nødt til at lægge på mine priser.
Har jeg ikke selv remediet på lager, kan jeg hjælpe dig med at finde det rigtige til dig.

Forsendelse: Forsendelse er gratis for indkøb over 1000,-   Priserne er lig med GLS eller Post Nords priser. Du bestemmer selv om du vil have din forsendelse sendt med GLS, Quick eller almindelig postgang.

Betaling: Regningen som medsendes, bedes betalt indenfor 7 dage.

Ikke betalte regninger vil uden undtagelse blive sendt til inkasso.

Tekst her