Biomediciner Malene Rossil er den dygtigste, jeg kender inden for sit felt.
Det kan jeg helt afgjort sige på baggrund af mit nære kendskab til hende som samarbejdspartner og behandler.
Malenes praksis er baseret på en grundig valid uddannelse, mange års erfaring, engagement, nysgerrighed og et ønske om altid at holde sig opdateret med den nyeste forskning. Malene er med andre ord fagnørd og samtidig en grundig og ordentlig praktiker. Hendes patienter lades aldrig alene og hun lader ikke ubesvarede spørgsmål stå.
Malene er professionel, kender sine begrænsninger og giver sig aldrig i kast med opgaver, som hun ikke føler sig kompetent til.
Malene er komplementær behandler i ordets bedste betydning og jeg føler mig altid tryg ved hendes anbefalinger og har stor respekt for hendes kunnen.
Karin Ylönen
Psykomotorisk Terapeut
SE© Chok-Traumeterapeut

Jeg har igennem mange år konsulteret Malene, som den fremragende biomediciner hun er og jeg tilskriver hende en stor del af æren for mit fortsatte helbredsmæssige velvære, trods min efterhånden fremskredne alder på 59 år. Malene har en imponerende indsigt i mineralers og vitaminers virkning og kombineret med hendes nøjagtige testning og analyse, har hun altid været i stand til at ordinere mig dels de kombinationer, der har understøttet mit gode helbred og dels de lejlighedsvise boost, der har været behov for ved sygdom eller skader. Lad mig tilføje, at Malene besidder et empatisk og oprigtigt nysgerrigt væsen, der altid har givet mig en god oplevelse af at være centrum for hendes opmærksomhed, når jeg modtager behandling.
Jens Mølsted, skoleleder

Malene Rossil er en dygtig og meget erfaren biomedicinsk behandler, som jeg har haft stor glæde af at konsultere. Hendes baggrund som sygeplejerske gør, at hun har stor forståelse for de medicinske problemstillinger, som hun præsenteres for. Altid opdateret med nyeste naturlige behandlingsmuligheder. Professionel og på samme tid varm og behagelig at tale med. Jeg kan varmt anbefale Malene.
Pia Thorkildsgaard, biokemiker

Jeg er kommet i Malenes biomedicinske klinik gennem et par år, hvor hun har hjulpet mig med adskillige problematikker. Bl.a. er jeg takket være Malenes kyndige råd sluppet af med hyppige anfald af migræne.
Jeg beundrer hende for hendes store viden og overblik og hendes evne til at holde sig ajour med den nyeste udvikling og de nyeste remedier, der kommer frem.
Hendes begejstring for sit arbejde og hendes gåpåmod, når vi skal finde ind til problemets rod, er meget smittende og inspirerende, og hendes evne til at lytte og hendes kærlige opbakning og støtte gør, at man føler sig ekstra tryg og godt tilpas med Malene som hjælper.
Efter konsultationen får man tilsendt en mail med en opsummering af, hvad man har talt om, og med Malenes anbefalinger til eventuelle kosttilskud. Det er en stor hjælp.
Gun Leeberg, selvstændig oversætter og terapeut

Malene’s Biomedicin practice combines different approaches to holistic healthcare, with elements of TCM, Reiki, counseling psychology, and state-of-the-art technology, among others. Malene is an extremely compassionate, hilarious, no-nonsense practitioner, and truly takes the time to fully care for each patient, with sessions lasting up to four hours long! I went into my therapeutic session with Malene healthily skeptical, but with an open mind. Since participating in the session and following her recommendations for the past year, my health and wellbeing have seen incredible improvements, some of which were effective almost immediately. I truly accredit Malene with saving my energy levels and mental health, and would without a doubt recommend her practice to anyone!
Aliyah, San Fransisco

Jeg henvendte mig for nogle år siden til Malene for at få styr på mit helbred, der hang i laser. Jeg var for stresset, led af søvnbesvær, utæt tarm og ølmave.
Især mine tarmproblemer, som jeg havde lidt af i mange år on and off, blev forbedret på nogle få dage takket være hendes indsigt i alternativ medicin og oprindelig kost. Det gik faktisk så godt, at jeg valgte at udgive en bog om mine oplevelser, der har i den grad har inspireret og givet mig et bedre, mere energisk liv.
Det er utroligt, hvor simpel sundhed kan være, hvis man prøver mere alternative løsninger.”
Søren F. Lillesøe, journalist og forfatter.

”Mine behandlinger hos Malene er meget dybt engagerede, professionelle og kompetente. Jeg føler mig meget tryg ved at blive “scannet” både på det fysiske plan men så sandelig også det psykiske plan. Hver gang får jeg en plan med hjem om hvad der skal rettes op på og som sker fyldest hver gang. Og så er Malene bare et fantastisk menneske med en stor empatisk evne.”
Vickie Lindholm, sexolog, parterapeut og maler

Det er fantastisk at møde Malene, som med stor rummelighed, empati og viden har guidet mig til at komme ind i kernen af mig selv, at få fat i den og leve den ud. Mit forløb hos Malene, som har strukket sig over 3 måneder har, udover at gøre mig stærkere rent fysisk, også været med til at fjerne nogen forhindringer i min fysiske verden, således at jeg kommer tættere på hvem jeg er og hvad jeg gerne vil med mit liv.
Jeg følte mig ikke dårlig, syg eller utilpas da jeg startede hos Malene, men når jeg kigger tilbage kan jeg se, at jeg ikke var i mit højeste gear og lod mig distrahere af forhindringer jeg ikke bemærkede.
Jeg vil med hele mit hjerte anbefale et forløb hos Malene. Hun kan udføre mirakler.
Lone Eriksen, “Styr på penge”

Jeg har haft den store fornøjelse af en session med Malene. Allerede i den korte indledende telefonsamtale, hvor jeg skulle booke min tid, kunne Malene via ganske få oplysninger fra mig, sætte fingeren på nogle af de kropslige udfordringer jeg stod over for.
Malene satte ikke kun fingeren på de fysiske skavanker, jeg fik også mentale, konkrete værktøjer til at kigge på mine tankemønstre, der har været med til at skabe de fysiske skavanker. Og det var virkelig inspirerende, nærmest en aha-oplevelse, der har inspireret mig til at gå i dybden med de mentale ting samtidig med de anbefalede kosttilskud.
Jeg kan derfor kun på det kraftigste anbefale Malene.
Janne Førgaard,

Jeg kontaktede Malene, da jeg efter et længere sygdomsforløb oplevede endnu at være fastlåst i min healing. Jeg døjede med ubalancer som var svære at balancere trods adskillige forsøg. Med Malenes kompetente hjælp var jeg i stand til, at foretage et “home run”.
Jeg har tidligere fået tilskud og homøopatisk medicin, men aldrig oplevet nogen så præcise som Malene. Allerede efter første konsultation forelå et klart billede af hele min tilstand både fysisk og psykisk. Jeg er dybt imponeret over præcisionen, og ligeså hvordan Malene som ingen anden ser sammenhæng og åbner nye døre.
Malene sammensatte en kur til mig, og fortalte mig hvordan det kunne opleves når udrensningen for alvor startede. Det var nyttig viden! For især da udrensningen af min lever startede, må jeg indrømme at komme ned i dybere lag af mig selv end jeg vidste eksisterede. Der var nogle heftige dage, hvor jeg heldigvis blev mødt af Malene. Kort efter gik det stærkt fremad, og min krop healer nu som aldrig før.
Jeg havde et nervesystem der vibrerede som en sindssyg. Det fik vi hurtigt understøttet og der kom ro på i hele mit system. På ganske få dage gik jeg fra at være stresset/urolig til fuldkommen afslappet og tillidsfuld.
Kombinationen af Malenes hjælp og biomedicinen er for mig en rejse og helbredelse jeg tidligere ikke kunne forestille mig finde sted. Gang på gang oplever jeg at blive mødt og set fra sider jeg ikke slev havde set.
Malene er fuldkommen kærlig i sit væsen – ligesom hun er vis, yderst kompetent og ærlig.”
Cecillia De la Cour, Body SDS terapeut

Åh hvor har jeg bare prøvet meget. Rigtigt meget. Masser af dyre test, og masser af gode ideer. Masser af dyr alternativ pulvre, piller og væsker. Men kom egentlig aldrig i mål.
Men så blev jeg heldigvis henvist til Malene. – endelig var der en som kunne hjælpe mig. Malene hjalp mig igennem, et skridt af gangen. Det var overskueligt. Vi tog lidt af gangen, trygt og roligt. Og her må man sige at langsom er hurtig. For nu ca. 1 år efter har jeg det så godt. Jeg er fri for orm, min mave virker, jeg har endelig kunnet mærke mig selv, så nu spiser jeg det som er det rigtige for mig, (og har tabt 14 kg) Jeg sover nu om natten, og ja alt hvad der ellers var ude af balance er nu balanceret. Jeg har følt mig super tryg, og holdt i hånden.
Eva Lisborg

I 2005 havde jeg gennem 8 år hver sommer lidt af en næsten invaliderende allergi i form af ulidelig hudkløe, vågne nætter og afhængighed af både antihistaminer og binyrebarkhormon, for at kunne klare min hverdag. Derudover krydsallergi for alle krydderurter samt en række andre fødeemner, som besværliggjorde min ernæring og mit sociale liv.
En bekendt anbefalede mig at blive testet hos Malene.
Jeg er sygeplejerske– dengang som nu beskæftiget med hardcore forskning, hvor alt måles, vejes og dokumenteres og havde på det tidspunkt endnu ikke snuset meget til den komplementære verden. Jeg var skeptisk men også desperat, så jeg tog springet.
Ringede til Malene og følte fra første samtale, at her, var jeg i trygge hænder. Ikke mindst fordi Malene selv er sygeplejerske og kunne rumme min skepsis.
Malene mødte mig med empati, stor omsorg, sin holistiske tilgang og urokkelige tro på at kunne hjælpe mig. Jeg følte mig mødt som den jeg var – det sted jeg var.
Jeg valgte at overgive mig til dette nye, underlige, som jeg ikke kunne ’forstå’ med min rationelle hjerne – at sende en hårtot fra København til Bornholm og blive behandlet ud fra dette var tæt på at være grænseoverskridende!!
Et program blev sat sammen: opbygning med vitaminer og mineraler, udrensning for tungmetaller og herefter genopretning af de ubalancer der var tilbage. Samtidig en grundig kostomlægning, som gav mig en følelse af, at noget havde jeg da selv kontrol med, netop hvad jeg puttede i munden.
Vi begyndte i marts. Den sommer kunne jeg næsten undvære binyrebarkhormonerne og klarede mig med antihistaminer. Året efter lagde jeg også dem på hylden og siden har jeg været symptomfri. Kosten har jeg siden hen tillempet, men der er en del fødeemner, som jeg aldrig spiser mere, da jeg fandt ud af, hvor godt bl.a. min fordøjelse har det når jeg undlader dem.
Jeg har siden hen benyttet mig af biomedicinen flere gange og har selv fordybet mig i det fagligt. Det er trygt og troværdigt, at Malene fra sin tid i det etablerede sundhedsvæsen ved, hvad man som patient har gennemgået i hidtidige behandlingsforsøg. Malene er en af dem der stræber efter at få de to verdner til at komplementere hinanden i stedet for at modarbejdes.
Jeg kan varmt anbefale Malene som biomedicinsk behandler og som repræsentant for en anden måde at betragte sundhed og sygdom.
Margrethe Larsen, Projektsygeplejerske

Jeg er dybt imponeret af det, Malene kan. Man sender en tot hår til Bornholm, og så læser hun kroppen som en åben bog. Jeg har fået et meget højt energiniveau og er kommet virkelig fint gennem min tredje graviditet. Og så har jeg fået arbejdet med gamle temaer, der nu er sluppet.  
Malene har lært mig at forstå de signaler, min krop sender. Og det er jeg meget taknemmelig for.  
Christine Eilvig

Kære Malene.
Tusind tak for al din hjælp.
Malene har hjulpet mig meget gennem flere år nu. I begyndelsen havde jeg store problemer med smerter i hele kroppen og depression, ondt i livet samt eftervirkninger efter gentagne operationer af hofter og underliv.

Du hjalp mig ved at tage det alvorligt og finde den rette naturmedicin til at bygge mig op igen – samt med din utrolige omsorg. For et par år siden blev jeg diagnosticeret med forhøjet blodtryk og diabetes 2 efter endnu en krise –  igen hjalp du mig til at genfinde min balance og tro på også at kunne takle dette. Du er altid meget lyttende og seriøs, når du går ind i problemerne, og din omsorg er stor. Det gør det let for mig at åbne mig for dig, du er god til at skabe tryghed og fortrolighed. Du har hjulpet mig med at finde ud af, hvad jeg skal spise for at styrke min krop – Det har været svært at finde ud af alle de mange og meget forskellige råd, der bliver givet på dette område.

Jeg føler mig stadig stærkere og stærkere trods, det jeg har været igennem i årenes løb. Du er en fantastisk sparringspartner, når det gælder sundhed, men også når det handler om at få sat det hele ind i en spirituel sammenhæng. Du er en gave, når det handler om at gøre en stærkere og sundere ud fra en holistisk tankegang og ikke kun behandle symptomer – så tak for dig!
Anina Simon

I 2008 blev jeg ramt af nyrebetændelse. Jeg havde forinden da, været under et voldsomt følelsesmæssigt pres/stress.
Mine nyrer var på daværende tidspunkt så dårlige, at lægerne ikke gav mig mange changer, for et liv uden dialyse eller nyretransplantation, senere i livet.
Jeg var ikke meget for at tage medicin men, erkendte sagens alvor og takkede ja til Prednisolon behandling. Prednisolon fik jeg som symptom behandling, ikke som helbredelse.
Kort tid efter får jeg kontakt med Malene, gennem en kær veninde. På dette tidspunkt har jeg aldrig hørt om biomedicinen. 
Jeg ringer straks til Malene, da min situation er meget akut og kaotisk. 
Det var et stort chok for mig først at blive akut syg for dernæst at miste sit arbejde, kæresten og pludselig stå uden et hjem til min søn og jeg.
Alt det som før sygdommen, havde givet mening og værdi, føltes nu med et revet væk under mig.
2 mdr. tidligere, havde jeg været i gang med at skabe en karriere, der skulle give mig den selvstændighed og frihed, jeg søgte at finde i livet.
Jeg havde aldrig forestillet mig at, ens verden så pludseligt kunne forandres. Men det gjorde min!! 
Min kontakt til Malene, blev også et vendepunkt i mit liv. Malenes energi, hendes viden og tilstedeværelse “gennem telefonisk kontakt”, virkede meget kraftfuldt på mig.
Da jeg første gang læste resultatet på min biomedicinske test, forstod jeg for første gang min krops tilstand. 
Helt ind på celleplan, blev jeg konfronteret med, hvor alvorlig syg jeg var. Jeg blev hurtig klar over Malenes enorme viden indenfor medicin og urter m.m. Malenes forslag til biomedicinske program, føltes gennemtænkt ned i mindste detalje. 
Jeg startede med en grundkur, for senere at udvide til den regenerende kur, som skulle til, for at styrke nyrerne. 
Da jeg godt vidste at, alt liv er i bevægelse og intet er stationært, var min første tanke; kunne jeg selv ændre min krops tilstand?
Kunne jeg gøre små justeringer således, at min livssituation blev styrket? Med min nysgerrighed og af at være blevet inspireret af biomedicinen, følte jeg mig for første gang, klar til at få set på de problematikker som før, havde sat begrænsninger i mit liv. 
Det var sjovt nok først i det øjeblik jeg overgav mig, mit ego, at energien igen begyndte at flyde i kroppen.
Jeg havde jo stadigvæk meget at leve for, ikke mindst en dreng, der jo stadig havde brug for sin mor. Jeg begyndte nu langsomt at sætte små mål, for mig selv. 
Pga. den megen Prednisolon medicin, fik jeg en voldsom indre uro, så jeg begyndte at løbe, hver dag. Dette gav mig følelsen af igen, at mærke kroppen. 
Jeg havde da jævnligt kontakt med Malene, der med hendes enorme viden, indsigt og forståelse, støttede mig i mine processer og mål, for at jeg kunne vende tilbage til en hverdag der,
for mig gav mening og indhold. Efter et år, fik jeg lavet en ny test, hos Malene. Denne gang så den anderledes fin ud. Mine var nyretal er nu normale igen.
Jeg har sideløbende gået til kontrol på Skejby sygehus og er i dag erklæret rask, til lægernes store forundring. Det er i dag 2 år siden.
At mine nyrer er i bedring, betyder ikke, at jeg kan tillade mig at hvile på laurbærblade resten af livet. Der har været nogle valg jeg har gjort mig undervejs.
Det er bl.a. vigtigt at være i overensstemmelse med min krop & sjæl.
Derfor har jeg valgt at få lavet en biomedicinsk test en gang om året, fordi testen kan fortælle mig, hvad kroppen mangler for igen at komme i balance.
At min begejstret for biomedicin er stor, skal ikke være nogen hemmelighed. Jeg har jo fået min liv tilbage, men med større indsigt og forståelse for kroppen som helhed. 
Det kræver også en dygtig terapeut, og her kan jeg af hjertet anbefale Malene.  
Jeg er i dag rask, bor i et dejligt rækkehus, ved vandet og i gang med at uddanne mig til social & sundhedsassistent fordi. Denne uddannelse har jeg valgt at tage fordi min drøm er at arbejde på et sygehus og gerne med mennesker, der befinder sig i en livskrise.   
Kærligst fra Connie 

Allerførst vil jeg starte med at give dig Malene et kæmpe hjerte-kram for alt det du ER – og sige dig dybt tak for al din hjælp og tilstedeværelse i min proces.
Fra jeg var 4 år ( 58 i dag) har jeg været i medicinsk behandling indenfor det traditionelle system for allergi og astma ( alverdens dyrearter, græsser, støv, skimmel o.m.a.). I lange perioder af mit liv har jeg været meget hæmmet af luftbesvær og kombineret med perioder af angst har det fyldt en del i min hverdag. Jeg har i mange år været bevidst om den psykosomatiske faktor i dette og også forsøgt at arbejde med denne vej. En indfaldsvinkel jeg har savnet meget i det traditionelle system.
Da jeg kom i behandling hos Malene, første gang for knap 2 år siden, blev jeg mødt af et menneske med stor empati, kærlighed og humor, samt en enorm faglig viden – både indenfor det somatiske område, men sandelig også indenfor det psykiske og spirituelle område.
Jeg mødte et menneske som så hele mig! Det var næsten som at komme hjem !
Fra start har jeg haft 100% tillid til Malene, hvilket betød at jeg åbnede op – og blev ikke skuffet !
Malene har tunet direkte ind og formået at se igennem mig og møde mig i mine inderste rum. Herfra fik Malene hurtigt set sammenhængen i mine indre kringelkroge og sat mig i behandling.
En holistisk behandling – hvor diverse processer samarbejder.
Ligesom Malene og jeg har samarbejdet og har været aktiv i min egen proces ! Jeg har arbejdet med mig selv på de finere planer og opnået erkendelser i fht. de bagved liggende årsager til astmaen og allergien. Det sidste år har jeg været total fri for traditionel medicin, det er som at få et nyt liv! Tak Malene!
Jeg håber at rigtig mange mennesker må få lov til at møde Malene.
Lene Alida Thomsen